www.magazincuratenie.ro aparține companiei „Multi Cleaning System’’ care este o societate germano-română înființată în anul 2010 în vederea dezvoltării unui sistem profesionist complet pentru industria curățeniei din România, fiind specializată în comercializarea produselor profesionale pentru curățenia și igienizarea spațiilor.

Prin interemediul magazinului on-line, ne dorim să fim cât mai aproape de toți locuitorii României. Mai mult, noi implementăm un concept nou și anume oferim în timp real informații despre modul în care se folosesc soluțiile de curățenie prin intermediul tehnicienilor. Brand-urile comercializate de noi, sunt cu tradiție de peste 100 de ani, pe piața internațională de cleaning profesional:Kiehl, Pollet.

Compania are la baza o echipă tânără de management formată din profesioniști cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, specializată de-a lungul anilor la Cursuri Profesionale pentru Curățenia și Igenizarea Spațiilor în Germania. Experiența dobândită de-a lungul anilor pe piața din România, calitatea produselor comercializate și profesionalismul ne-a adus recunoașterea de a avea unul dintre cele mai înalte standarde de igienă, de aceea printre colaboratorii noștri actuali se numără unele dintre cele mai mari companii de curățenie profesională din România.

În prezent compania are acoperire la nivel național deservind colaboratorii prin cele trei puncte logistice situate în București, Sibiu și Iași și echipa tehnică alocată pe regiuni geografice: Muntenia, Ardeal, Banat, Moldova și Oltenia.